Bemutatkozásunk

A vállalkozás bemutatása

A KOLTECH Kft. elődje 1987-ben alakult, egyéni vállalkozásként. Kezdetben kizárólag csak PE gázvezetékek kivitelezésével foglalkoztunk, fő területünk az utólagos gázbekötések voltak.

Tevékenységünket 1991-ben kiterjesztettük a lakossági és az ipari épületen belüli gázhálózatok szerelésére, valamint polietilén csatorna- és vízvezeték rendszerek építésére.

1994-től betéti társaságként működtünk tovább, amely már kereskedelemmel és szabályzó állomások telepítésével is foglalkozott.

1997. márciusában új telephellyel bővültünk, ahol a dolgozók megfelelő környezetben, jobb szociális feltételek között végezhették munkájukat.

1998. január 1-én korlátolt felelősségű társasággá alakultunk és mint jogutód folytattuk tevékenységünket, amelyet lényegesen kibővítettünk. Társaságunk Szeged város, valamint a környező településeken – az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. szolgáltatási területén végett kivitelezési munkákat. A társaság a minőségi munkavégzés mellett kötelezte el magát és végzi mindennapi tevékenységét.

2005-től víz- és csatornahálózatok építésével bővítettük tevékenységünket. Új lehetőséget láttunk az öntözőrendszerek telepítésében is. Elmondhatjuk, hogy Hódmezővásárhelyen 12 közterületi park rendszerét mi építettük ki.

2012-től végezzük keretszerződés alapján a Gázszolgáltató területén a közterületi hibaelhárítási munkák földmunkáit.

Társaságunk 2012-ben pályázaton nyert 63.000.000 Ft támogatást, így elkezdhettük 180.000.000 Ft-os eszközkorszerűsítési és ingatlanfejlesztési beruházásunkat. Az épületet 2013. májusában ünnepélyes keretek közt átadtuk, így egy modern, energiatakarékos, az ország egyik legnagyobb öntözéstechnikai áruházában kiváló körülmények között végezhetik dolgozóink tevékenységüket.

Új hegesztő berendezéseinknek köszönhetően polietilén idomgyártással is foglalkozunk. Így az egyébként hulladékként jelentkező csövek felhasználásával extra bevételi forrásra találtunk és teszünk a környezetünk védelméért is.